Sanitair plaatsen

Sanitair plaatsen dient goed te gebeuren, verkeerd geplaatste sanitair kan lekkages veroorzaken. Maar ook niemand zou een scheef hangend sanitair wensen. Het is daarom belangrijk dat het door een deskundige gedaan wordt. Ook het gebruik van kwalitatief goede materialen is uiterst van belang. Als erkende installateur zijn wij gespecialiseerd in de uitvoer van werkzaamheden zoals vervanging en plaatsing van uw sanitair. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van uw badkamer of het plaatsen van een nieuwe toilet..

Reparaties
Voor alle werkzaamheden op het sanitair gebied kunt u direct contact opnemen met ons. Wij zijn de specialist die u zoekt voor het vervangen van de kraan of de montage van een douchecabine inclusief leidingwerk. Grote-en kleine reparaties of inbegrepen wij doen het voor u..

Renovatie
Een grondige renovatie van de sanitaire ruimtes in uw huis of bedrijfspand vergt enige ervaring en is daarom ook een specialistische klus, schakel ons in voor de plaatsing van uw sanitair. Door ons is te schakelen voorkomt u om hier jarenlange problemen aan te overhouden. U kan van ons verwachten dat renovatie klussen gedegen uitgevoerd worden. Het renoveren van een sanitaire ruimte is een ingrijpende klus maar vaak wel voordeliger dan wanneer u er voor kiest om alles nieuw te plaatsen. Hedendaags zijn er vele mogelijkheden om uw sanitaire ruimtes weer een frisse uitstraling mee te geven zonder dat alles vervangen moet worden.