Verwarming

Verwarming

Op het gebied van verwarmingsinstallaties zijn wij u graag van dienst. Wij kunnen uw energiezuinige verwarmingsinstallatie voor uw woning, kantoor of bedrijfspand ontwerpen en installeren.

Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Daarbij is te denken aan bijvoorbeeld een lage temperatuur verwarming, vloerverwarming, radiatoren, wandverwarming en luchtverwarming.

Woningen, kleine kantoren of bedrijfspanden
Voor woningen, kleine kantoren en bedrijfspanden kan er voor gekozen worden om een cv-installatie te plaatsen. Wij kunnen de complete installatie volgens de wettelijke richtlijnen uitvoeren. Zoals het mogelijk is om een combiketel te gebruiken is ook een optie om over te gaan op wand- en/of vloerverwarming. Deze installaties moeten het woon- of werkcomfort verhogen door de circulatie van een aangename temperatuur.

Advies op maat
Om tot het gewenste resultaat te komen kan het voor ieder woning of bedrijf een specifiek verwarmingsplan nodig zijn. Wilt u meer weten van de mogelijkheden van de centrale verwarming systemen die wij kunnen leveren en installeren? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak. U krijgt dan ook een geheel vrijblijvende offerte van ons de installatie die geheel aan uw eisen zal voldoen.<